DVD per te gjitha llojet e makinave vetem per 430 EURO 

DVD-Player per ne makina
Me shumice dhe pakice!

3+ ulje deri e 50 euro per cope.
Kjo paisje luan CD/WMA/MP3 , AM/FM radio and 17 watts RMS x 4 dalje at 4 ohms. Monitori 7" me ngjyra LCD, ekrani futet Brenda nqs nuk eshte ne perdorim .
DVD ESHTE UNIVERSALE DHE SHKON NE CDO LLOJ MAKINE!

EXTRA: 1.0 DIN chassis size, ISO/DIN mountable Internal cooling fan 16:9 widescreen format with 480 x 234 resolution DVD, DVD-R/DVD-RW, DVD+R/DVD+RW compatible 36 FM and 12 AM station presets Electronic volume, bass, treble, balance, fader Nine selectable equalization curves Two pairs of audio outputs, RCA-type Subwoofer output, RCA-type Audio input Composite video output 3.5mm iplug interface cable for portable audio player connection Infrared remote control
Pagesa behet ne Shqiperi. Tani per tani kemi vetem dy pika kontakti ne Vlore dhe ne Tirane ku mund te merni DVD dhe informacione se si mund ta montoni. Zakonisht kemi paisje ne Shqiperi por per shakak te kerkeses se shumte nuk mund tju garantoj gje. Ne te tilla raste ne bejme porosine ne Amerike dhe vin DVD brenda 7-10 diteve.


Pjese Kembimi Per Te Gjitha Llojet E Makinave Amerikane

Pershendetje te gjitheve.

Duke pasur nje eksperince tashem mbi 5 vjecare ne bisnesin e makinave Amerikane, ju ofrojme gjithe pronareve qe kane makina Amerikane pjese kembimi te te gjitha llojeve.

Pjeset mund te porositen origjinale ose te prodhura sipas deshires tuaj.

Porosia behet me e-mail dhe ne do te mundohemi t'jua dergojme sa me shpejte te jete e mundur. Zakonisht dergesa zgjate 7-10 dite.
Pagesa behet ne dy pika kontakti, ne Vlore ose ne Tirane.

Ne baze te madhesise edhe peshes, varet edhe cmimi i pjeses.
Cmimin mund tjua ofrojm me perpara, mos hezitoni te na kontaktoni, nuk ju kushton asnje gje.


I-phone vetem per 480 euro i zhbllokuar gati per pune

KENI DESHIREN PER TU BERE PRONARI I NJE IPHONE-i?

Mjafton vetem 1 email dhe deshira juaj do te behet realitet brenda 7 diteve!