MAKINA TE VECANTA AMERIKANE

Pershendetje dhe mire se erdhet ne boten e MAKINAVE TE VECANTA AMERIKANE


TRANSPORT USA-ALBANIA ME SHERBIMIN ME TE RI DERE-ME-DERE

 

 Tashme me nje experince prej 5 vjeteve me ne fund aritem te relizonim qellimin tone per nje transport dere me dere nga Amerika ne Shqiperi.

Ky sherbim eshte i ofruar per nje pagese pothuajse te njejte me transportin tradicional me knotenier.

Mjafton te vendosnis per te blere nje makine Amerikane dhe do tjua sjellim tek dera e shtepis ne TIRANE, DURRES, LEZHE,  SHKODER, VLORE, FIRE ku te doni. Ju do te jeni pergjegjes vetem per lejen e hyrjes ne port e cila do tju mari vetem 5 minuta. 

PROÇEDURAT DHE RRUGA SE IS FUNKSJONON TRANSPORTI NGA USA NE AL

 

1. Makina cregjistrohet nga USA dhe i behet nje sherbim total ne koncesionarin perkates dhe djanokstikim per problem motorike dhe xhenerike

2. Prenotohet rruga qe zakonish kalon nga Malta dhe pastaj ne Durres ose Mal te Zi. Gjate kesaj kohe niset dokumentacioni perkates per ne Shqiperi, ky dokumentacion eshte i perbere prej "Bill of Sale" dhe "Bill of Landing".

3. Kontaktohet agjensia e transportit te Shqiperi dhe njoftohet per britjen e kontenierit per nje perjudhe qe zgjat te paketen 4 jave.

4. Makina eshe e futur ne kontenier e vulosur dhe nuk hapet deri sa te jete i pranishem personi i kontaktit ne shqiperi ose bleresi. Makina eshe me goma ne disqe dhe eshte me xhama te hapur, nuk lejohet qe makina te kete me shum se 1/2 e xherekut te serbatorit benzine, dhe nuk lejohen mallra brenda e makine pervec filtra vaji dhe gjerva qe nuk kane rezik per zjarr.

SHERBIMI DERE-ME-DERE

1. BEHET LIKUJDIMI NGA ANA E BLERESIT

2. MAKINA DERGOHET NGA AMERIKA

3. BLERESI MER MAKINEN NE QYTETIN E TIJ

GJITHE DOKUMENTACIONI ESHTE I BERE NGA FIRMA DHE BLERESI KA PER DETYRE VETEM LEJEN E HYRJES QE MOS TE KETE PROBLEME KUR TE DAL NE RRUGE ME POLINCE E SHTETIT

Per me shume info na kontaktoni